Хубчев сменя половината отбор срещу Кипър

На 16 ноември 2018 г. да почерпят

Тереза Мей: Вярвам, че курсът, която съм поела, е правилният за нашата страна

Митко от „Фермата“ разказа шокиращи детайли за мутренското си минало

Цветан Цветанов: Системната политическа атака на БСП към нас е изградена с фалшиви новини

Технология запазва косата при химиотерапия Лекувани са над 100 000 пациенти в 35 различни държави

Родители алармират: Охранител на училищен автобус обижда и бие деца

САЩ може да изгубят война срещу Русия Иран и КНДР са новите заплахи

Свалят цените на горивата с нови мерки Фирмите от сектора ще продължат да работят с минимална печалба

Бутонът за бдителност във влака-убиец на Хитрино бил включен

Тайните на ръката – хиромантия Купи утре заедно с „Труд“ само за 14.90 лв. уникалната книга

Премиерите Борисов и Ципрас дискутираха проекти в секторите транспорт и енергетика

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в петък, 16 ноември 2018

До 5 г. затвор за тормоз вкъщи И роза върху колата можела да доведе до убийство или самоубийство

Петър Иванов: Проблемът на американския бизнес е, че той идва в Европа през дружества в Холандия или в Ирландия

Цветанов: В тази кампания имаше много неискреност от страна на Реформаторския блок

ГЕРБ трябва да се справя с много повече отговорности. Ние печелим убедително тези избори. Взимаме 1/3 от общинските съветници в страната. Имаме ръст навсякъде. Искам да подчертая, че имаме огромен ръст и при районните кметове в София, Варна и Пловдив. Искам да благодаря на всички структури, защото без тях нямаше да се случи този резултат. Искам да благодаря и на всички избиратели. Това каза в сутрешния блок на БНТ Цветан Цветанов от ГЕРБ.

Вчерашната емоция и превъзбуденото поведение на Реформаторския блок не отговаря на резултатите от изборите. В тази кампания имаше много неискреност от страна на РБ. Ние се отнасяме с много голяма отговорност към всяко едно управление. Най-коректни от партиите в коалицията бяха от Патриотичния фронт и АБВ. Те ясно казаха: Тук не можем да ви подкрепим. РБ не се държаха по този начин. Тяхната подкрепа за Славчо Атанасов в Пловдив беше много явна.

Найден Зеленогорски е подал шест жалби вчера за Плевен, като по този начин всяваше напрежение. За Шумен бяха огромни пазарлъци, за да подкрепят нашия кандидат Любо Христов. Искаха общински фирми, но ние твърдо им казахме не. Премиерът беше много недоволен от станалото по време на предизборната кампания, зави Цветанов.

Ние знаем къде са ни слабостите. Ще си направим анализ и ще подобрим нещата. Партия ГЕРБ е единствената партия, която има реален политически живот.

В Добрич резултатът е изненадващ, но ние трябва да поздравим победителите. Никога не съм предполагал, че Детелина Николова ще изгуби. Ние правим социологически проучвания три месеца преди изборите. За Добрич резултатите показваха 65% гласове за Детелина Николова, разкри Цветанов и отново се върна на темата за Реформаторския блок.

Нека да бъдем по-смирени. На местно ниво има много напрежение, заради тяхното държание. Местните кметове и общински съветници трябва да работят и да се водят от интересите на хората, категоричен беше той.

Не мисля, че хакерските атаки са променили вота. Ние направихме пробиви на много места. Това дава още по-голяма тежест на нашата победа. Ние бяхме близо до хората, а и те виждат нашите постижения. Резултатите ни са видими за тях. В малките населени места купуването на гласове играе роля, но в големите центрове това не може да работи. Високата избирателна активност може да пребори и да обезличи купуването на гласове. Електронното гласуване е един от начините за повишаването на избирателната активност. В парламента ще придвижим възможно най-бързо този въпрос, завърши Цветанов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.