Стоичков прави шоу мач за 50-годишния си юбилей, Марадона идва в София

Носителят на „Златната топка“ Христо Стоичков подготвя феноменално шоу по случай своя юбилей догодина, съобщиха неговите организатори. Уникалното по рода си събитие, озаглавено подобаващо „50 години номер 8“, ще се проведе на 20 май 2016 г. на националния стадион „Васил Левски“. Идеята и желанието на Камата е да сподели празника си както с всички почитатели на футбола у нас, така и с най-големите футболни звезди в света, не само от близкото минало, но и от днес.

„50 години номер 8“ няма да е просто приятелски мач, а нещо много повече - грандиозно шоу, което ще събере на едно място все признати футболни легенди от световна величина. Те ще излязат заедно на терена за една изключително интересна среща, която ще се случи само и единствено на 20 май 2016 г. и ще остане завинаги в историята.

Събитие от подобен мащаб ще се проведе за първи път в България. Един срещу друг на Националния стадион ще се изправят най-добрите български и чужди футболни играчи, които ще покажат класата и таланта, които са им спечелили многобройни титли и отличия. Те ще бъдат разпределени в два звездни отбора – в единия ще са футболисти, предпочитащи да играят предимно с десен крак, а в другия - тези, чието тайно оръжие е левият крак.

Имената на гост-звездите, които ще участват в този невероятен спектакъл, все още се пазят в тайна. Те ще бъдат обявявани последователно всяка седмица. Топ новината за футболните фенове от всички поколения е, че първият участник в шоуто е легендарният Диего Армандо Марадона.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ