Преобразяват 106-годишната сграда на варненска гимназия В двора й ще бъде реставрирана чешма от 1888 г.

Фолк звездата Лияна тренира и под дъжда (ВИДЕО)

Бизнесът на нова среща за тока с властта през март, след това решават дали ще протестират

Бум на хепатит А в Сунгурларе

Ивелина Василева, ГЕРБ: Предлагаме регистърът за внос и износ на отпадъци да бъде публичен

Украински министър се присъедини към поставените под карантина 72 души, евакуирани от Ухан

98-годишната Айрис Апфел – най-цветната и усмихната модна икона

Спецоперация срещу битовата престъпност в силистренското село Айдемир

САЩ още не са решили дали да изпратят ракети „Пейтриът“ на Турция

Джон Питърс отново се сгоди след 12-дневния си брак с Памела Андерсън

48 нови случая на коронавирус в Южна Корея

Директорът на ТЕЦ „Бобов дол“ е на свобода

Парламентът избра Кристина Андонова–Хитрова за зам.-председател на КРС Регулаторът ще има и двама нови членове - Анна Хаджиева и Ердинч Хайрула

Авторът на „Телефонна любов“ с нова книга

Глоба за лекаря и за служителя при фалшив болничен

ДПС иска повторно броене на бюлетините във Ветово

ДПС иска повторно броене на бюлетините в община Ветово, след като досегашният кмет Георги Георгиев /МК „Бъдеще за всички“/ спечели четвърти мандат с 50,11% срещу Мехмед Мехмед – 49,89%. Разликата между двамата е само 14 гласа, сочат резултатите в 100% обработените протоколи от Общинската избирателна комисия /ОИК/. Те вече са качени в сайта на ЦИК.

От ДПС твърдят, че разликата между двамата кандидати е 11 гласа. Те имат съответно по 25 и 27 недействителни бюлетини. В урните са открити 104 празни бюлетини, с гласуване за повече от една листа и в които не може да се установи еднозначно вотът на избирателя.

Георги Георгиев спечели битката, въпреки че м.г. ГЕРБ сне доверието и подкрепата си от него. Кандидаткметът им Димитър Денев събра 12,21% и отпадна от балотажа. 2 г. Общинският съвет на Ветово отказваше да приеме пректобюджета заради „пропуснати съществени нарушения“.

Общинският съветник и председател на младежката структура на ДПС Мехмед Мехмед получи всеобщо одобрение след анкета на ДПС сред ветовчани. Зъболекарят с практика в град Глоджево попадна за втори път в кандидатдепутатската листа на ДПС за предсрочните парламентарни избори 2013-2014 г.

В новия Общински съвет на Ветово ДПС има най-голямо представителство с 40,86%, а МК „Бъдеще за всички“ е с 31,14%. ГЕРБ получи 14,42%, МК „БСП и АБВ“ – 7,79%, БДЦ – 2,78%, НФСБ – 1,79%, а ВМРО – 1,22%.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.