200 лева глоба за млад мъж, вилнял в заведение във Велико Търново

Глоба от 200 лв. отнесе 24-годишният С.М. от Велико Търново заради хулиганство. Санкцията му е наложена от Районния съд в старата столица, след като вилнял в заведение в центъра на болярския град.

Екшънът се разиграл в неделя през нощта. В полицейското управление бил подаден сигнал за нарушаване на обществения ред в ресторант на ул. "Васил Левски".

Изпратеният на мястото патрул установил нарушителя. Оказало се, че младежът е стар познайник на блюстителите на реда и има съдебни и криминални регистрации за идентични деяния. В злополучната нощ С.М. отправял ругатни, обидни думи и проявил оскърбително отношение и държание към клиентите и персонала на заведението. Гневът на младия мъж бил предизвикан заради това, че му било отказано да се изяви на карaокe. След като му отнели микрофона, С.М. захванал да мята чаши и бутилки на земята. След това строшил и стъкло на входна врата.

Униформените набързо оковали с белезници С. М. и го отвели в ареста за 24 часа. Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство.

Коментари

Задължително поле