Отложиха световното първенство по тенис заради коронавируса

Проф. Петко Салчев е единственият кандидат за управител на НЗОК

Горя къща в Павликенско Огнеборци от Великотърновска област са се отзовали на 18 произшествия заради бурния вятър

Разбиха нарколаборатория край Дупница (СНИМКИ)

Руска компания се включва в изграждането на „Турски поток“ в България

Новите жилища в Пловдив с рекорден ръст на цените

Започна учението за реакция при коронавирус на Летище София (СНИМКИ)

Кметът на Перник: С около 2 метра се е повишило нивото на язовир „Студена“ през февруари

Трима души са изолирани в Пловдив след престой в Италия Пробите им за коронавирус пътуват към София

Последна почит към двигателя V8 с обем 6,75 л Завинаги си отива най-дълго произвежданият „осмак“ с 530 конски сили и 1100 Нм

Задържаха аресивен мъж от Павликени след сбиване 33-годишен свищовлия е обвиняем за причиняване на лека телесна повреда и потрошено имущество

Почина последният маршал на СССР, участвал в пуч срещу Горбачов

Проф. Мутафчийски: Има възможности за обявяване на карантина от личния лекар При съмнение за коронавирус не се препоръчва директно да се ходи в болница, а да се звънне по телефон

Емил Димитров за акцията в Басейнова дирекция: Не заловиха този, който не е закрил сондажите

Гаражът в Лозенец струва колкото двустаен в Люлин

Двама, вързали и изнасилили 12-годишно момиче, отиват на съд

Двама изверги, вързали и изнасилил 12-годишно момиченце в санданското село Дамяница, отиват на съд. Вчера Окръжната прокуратура в Благоевград внесе обвинителен акт срещу 30-годишния Калоян А. и Стойчо А. (29 г.).

Случаят потресе Дамяница през пролетта. Към 20 ч на 20 май 12-годишната А. С. излязла от дома на братовчедка си и се запътила към вкъщи. Минала покрай къщата на Стойчо. Той забелязал момичето в тъмнината, хванал го за косата и му запушил с ръка устата. Задърпал го в къщата и го вкарал в една от стаите. Сложил А. С. да седне на стол, вързал ръцете й зад гърба със сезал, а устата й залепил с тиксо. После излязъл от стаята и заключил вратата с катинар отвън. След минути се върнал в стаята с авера си Калоян. Двамата изнасили детето, употребявайки сила. Гаврата продължила час. След това развързали момичето. Казали му, че ако каже на някого за случилото се, ще го убият, ще отрежат главата на баща му и ще запалят дома му. Махнали й тиксото от устата и я пуснали да си върви.

Момичето събрало смелост да каже на родителите си 4 дни по-късно.
„Не мога да простя. Дъщеря ми е приятелка и съученичка с дъщерята на Калоян. Всеки ден ходят заедно на училище. Живеем на една улица“, каза след посегателството майката на А. С.

Калоян е женен и има три деца, Стойчо е разведен и има син.

Междувременно вчера друг насилник от Варна получи наказание. ММА треньорът Светослав Желев бе осъден условно на 3 г. от Районния съд в морската столица за изнасилване на 15-годишно момиче. 52-годишният треньор трябва да плати на детето и 20 000 лв. обезщетение. На 4 февруари м.г. той взел ключа от апартамента на свой познат и го дал на 15-годишна ученичка, тренираща ММА. Девойката поканила пострадалата, която била нейна съученичка. Двете си купили сладкиши и цигари и отишли в жилището. Привечер пристигнал Желев, който задърпал към спалнята момичето и го принудил със сила да му се отдаде. После пуснал детето да си ходи, а то споделило с родителите си.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.