Двама, вързали и изнасилили 12-годишно момиче, отиват на съд

Двама изверги, вързали и изнасилил 12-годишно момиченце в санданското село Дамяница, отиват на съд. Вчера Окръжната прокуратура в Благоевград внесе обвинителен акт срещу 30-годишния Калоян А. и Стойчо А. (29 г.).

Случаят потресе Дамяница през пролетта. Към 20 ч на 20 май 12-годишната А. С. излязла от дома на братовчедка си и се запътила към вкъщи. Минала покрай къщата на Стойчо. Той забелязал момичето в тъмнината, хванал го за косата и му запушил с ръка устата. Задърпал го в къщата и го вкарал в една от стаите. Сложил А. С. да седне на стол, вързал ръцете й зад гърба със сезал, а устата й залепил с тиксо. После излязъл от стаята и заключил вратата с катинар отвън. След минути се върнал в стаята с авера си Калоян. Двамата изнасили детето, употребявайки сила. Гаврата продължила час. След това развързали момичето. Казали му, че ако каже на някого за случилото се, ще го убият, ще отрежат главата на баща му и ще запалят дома му. Махнали й тиксото от устата и я пуснали да си върви.

Момичето събрало смелост да каже на родителите си 4 дни по-късно.
"Не мога да простя. Дъщеря ми е приятелка и съученичка с дъщерята на Калоян. Всеки ден ходят заедно на училище. Живеем на една улица", каза след посегателството майката на А. С.

Калоян е женен и има три деца, Стойчо е разведен и има син.

Междувременно вчера друг насилник от Варна получи наказание. ММА треньорът Светослав Желев бе осъден условно на 3 г. от Районния съд в морската столица за изнасилване на 15-годишно момиче. 52-годишният треньор трябва да плати на детето и 20 000 лв. обезщетение. На 4 февруари м.г. той взел ключа от апартамента на свой познат и го дал на 15-годишна ученичка, тренираща ММА. Девойката поканила пострадалата, която била нейна съученичка. Двете си купили сладкиши и цигари и отишли в жилището. Привечер пристигнал Желев, който задърпал към спалнята момичето и го принудил със сила да му се отдаде. После пуснал детето да си ходи, а то споделило с родителите си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право