Мачовете и спортът по телевизията днес, събота, 22 февруари 2020

Дневен хороскоп на Алена за събота, 22.02.2020

На 22 февруари 2020 да почерпят

Министър Димитров ще се запознае на място със ситуацията със замърсяването на реките Юговска и Чепеларска

Захариева: Страната ни е във връзка с агенция, която ще превози тялото на убития в Германия българин

Кола блъсна две жени в Хасково Автомобилът се качил на тротоара и влачил една от пострадалите

Шестима души с коронавирус в италианско градче, затварят училища и офиси

Испанският скеч за Бойко Борисов (Обзор) Отнасям се с разбиране към всички тези сигнали на моя съсед по месторабота, каза министър-председателят

Съблякоха и обраха 14-годишно момче в столичен автобус

Установено е ново замърсяване на реките Юговска и Чепеларска с цианиди

Премиерът Борисов: ЕС се нуждае от по-амбициозен бюджет (ВИДЕО)

Самуел Финци откри Берлинале на 12 езика

Ердоган призова Путин за спиране на офанзивата на сирийския режим в Идлиб

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Ивелина Василева: Разследването срещу премиера Борисов е фалшива новина

Нова версия за касапницата в Сливен: Симона не е имала връзка нито с убиеца Димитър, нито с ранения Красимир

15-годишната Симона Великова не е имала любовни отношения нито с убиеца си, нито с ранения от него мъж – тази нова версия в разследването съобщиха на „Труд“ два независими източника, запознати със случая. Според тях, първоначално лансираната хипотеза за любовен триъгълник не е подкрепена от свидетелските показания на съучениците на детето.

Симона живеела с майка си в къща в сливенското с.Сотиря. „Димитър /убиецът – б.а./ е работил наблизо в същото село, забелязал я е още преди година и нещо. Харесал я, започнал да й досажда. Но момичето категорично не е искало да има каквито и да е по-близки отношения с него“ – казаха нашите източници.

Те потвърдиха, че младият мъж често е бил забелязван в района на Гимназията по икономика, включително и в компанията на Симона. „Но това не значи, че са имали по-специални отношения. Тя го е отхвърлила, което е отключило агресивността му към нея, за голямо съжаление“ – допълниха запознати.

Нямало данни и че момичето е било в по-близки отношения и с 28-годишния Красимир, който се притекъл на помощ. Според свидетели, наскоро излезлият от затвора Красимир бил познат в целия квартал, той самият познавал част от учениците в гимназията и в определени моменти се изживявал като техен покровител. Разследването продължава.

Заради тежкия инцидент в Сливен пристигна председателят на Държавната агенция за закрила на детето Ева Жечева. Тя участва в работата на Координационния механизъм за взаимодействие в случай на деца, пострадали от насилие и в риск от насилие. На 8 ноември ще се проведе извънреден педагогически съвет в гимназията, а на следващия ден – извънредна родителска среща. От полицията са извършвали редовно акции по превенция на престъпността в района на училището, срещу разпространението на наркотици, направили са предписания за охраната, които са били изпълнени. Тепърва обаче ще се изяснява адекватността в действията на училищния охранител, който е служител на общинската фирма за охрана. Очаква се от Сливен да тръгнат конкретни предложения за промени в нормативната уредба заради споровете кой трябва да охранява училищните дворове.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.