В Монтана приеха оставката на Феро

Ферарио Спасов-Феро официално не е вече треньор на Монтана. 53-годишният футболен специалист подаде оставка след домакинската загуба с 0:4 от Черно море, която бе пета поредна за отбора, а днес по обяд стана ясно, че ръководството на клуба ще я приеме.

"Решихме да приемем оставката на Ферарио Спасов. Това е неговото решение и ние сме длъжни да се съгласим, защото основно правило на клуба е да не задържа никои против неговата воля. Съжаляваме, че така стана и естествено искаме да благодарим на Ферарио Спасов за съвместната ни работа", заяви на брифинг в общината днес кметът на Монтана Златко Живков.

За поста на Спасов са водени разговори с трима-четирима треньори, които в момента са без отбор. От стадион "Огоста" обаче отказаха да назоват конкретни имена, съобщава сайтът chervenkarton.com.

"Няма да избързваме с избора на нов треньор. Във вторник футболистите подновяват отново тренировки, които на този етап ще се водят от помощниците на Спасов Иво Тренчев и Дилян Иванов и от треньора на вратарите Мирослав Митев", каза още кметът на Монтана.

Първата тренировка за новата седмица на монтанци е във вторник и започва точно в 15 часа. Преди нея пък предстоят разговори със спортния директор на клуба Михаил Мадански, на която ще се търси изход от кризата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ