И баба знае - бирената мая пречиства кръвта

От много години нашите баби са ползвали Бирената мая като традиционно средство в народната медицина

ПРОТИВ ГОЛЯМ БРОЙ ИНФЕКЦИИ.

Използвайки най-чистата форма на бирена мая – на люспи, повлияваме благоприятно цялостното ни здраве, особено когато сме преболедували или отслабнали.

Засилването на имунната система и възстановяването на организма са една от причините за прием на бирена мая. В нея се съдържат повече

ВИТАМИНИ ОТ ГРУПА В (В1, В2, В3, B5, В6, B9 - ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА, B12)

от всеки друг природен хранителен продукт. Клетките на бирената мая са източник на незаменими аминокиселини и микроелементи (желязо, калций, цинк, манган, калий, фосфор и др.).

Витамините от групата В-комплекс се свързват с баланса на

ЕСТЕСТВЕНИТЕ ФУНКЦИИ НА НЕРВНАТА СИСТЕМА,

настроението ни и жизнеспособността на мозъчните клетки. Липсата на витамин B забавя проводимостта на електрическите сигнали на нервните клетки към цялото тяло. Особено витамините B? и B? имат изключително позитивно влияние върху работата на мозъка.

Бирената мая оказва

БЛАГОПРИЯТЕН ЕФЕКТ ВЪРХУ КОЖАТА, КОСАТА И НОКТИТЕ,

тъй като витамините от група B в комбинация с ценните аминокиселини подпомагат обмяната на веществата и естественото регенериране на клетките. Гарантът за растеж на клетките, фолиевата киселина (витамин B?) е с много голямо съдържание 800 mcg/100g в Биониа Бирена мая.

Ърл Миндъл, Доктор по фармация, в книгата си „Библия на Витамините“ препоръчва бирената мая като един от основните естествени източници на витамин B комплекс!

БИОНИА БИРЕНА МАЯ е 100% натурален продукт без добавки. Предлаганата форма на люспи е най-чистият вариант, тъй като НЕ съдържа пълнители и смесители необходими за оформянето на таблетките.

Търсете продукта в аптеките! Ако го няма наличен, помолете фармацевтът да го поръча специално за вас от националните дистрибутори. Продуктът сега е в промоция и в хранителни магазини „Фантастико“ в София.

За информация: www.bionia.bg и тел. 088 44 55 123

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве