Големият финал на VIP Brother 2015 е тази вечер

Big Brother All Stars започва в понеделник с динамичен и пълен с изненади лайв

Тази вечер точно в 20 часа е големият финал на VIP Brother 2015. Ернестина Шинова, Кичка Бодурова, Станимир Гъмов, дует „Ритон” и Джино Бианкалана ще се борят за любовта на зрителите, а за един от тях петък 13-ти ще се превърне в изключително щастлива дата. Победителят ще си тръгне с най-престижната награда – любовта на публиката.

Както всеки финал, така и този е време за равносметка. Финалистите ще разкажат за най-хубавите и най-тежките си моменти в Къщата. Всеки от тях ще се опита да направи своите заключения и да даде обективна оценка на собственото си представяне в най-емоционалната си изповед до момента.

Големият финал ще бъде пренаситен с емоции, защото петимата финалисти ще получат и най-желаната подкрепа – тази на любимите им хора. Те ще изгледат прочувствени видеа от своите близки, които не са виждали два месеца, а обръщенията ще имат за цел да ги окуражат часове преди решението на зрителите.

Както винаги Големият брат ще изненада зрителите със зрелищно изпълнение. Бившите Съквартиранти ще подкрепят финалистите по нестандартен начин – с истински спектакъл. Какъв точно ще бъде той, ще разберем само след няколко часа, когато е финалът на VIP Brother 2015.

Преди два месеца 16 популярни лица от българския шоу бизнес прекрачиха прага на най-известната Къща, за да се впуснат в приключението VIP Brother. Те успяха да изпитат цялата палитра от различни емоции, виждахме ги за се смеят, да плачат, да се карат и сдобряват. Някои от тях станаха безпрецедентни любимци както на Съквартирантите вътре, така и на зрителите, които два месеца проследяваха всеки техен ход. Тази вечер ще видим кой е най-достоен сред тях според най-строгия и обективен съдник – Зрителя.

Финал не винаги означава край! Още в понеделник осем риалити звезди ще напълнят Къщата наново. Продуцентите разкриват, че тази година Big Brother All Stars може да бъде разделен на две групи – бивши участници във VIP Brother и бивши участници в предавания с екстремни условия на пребиваване. Ще има ли битка на ВИП-ове срещу риалити звезди, какви лагери ще се оформят и кои ще се окажат печелившите стратегии предстои да видим още в понеделник от 20 часа по Нова.     

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес