На 6 април 2020 да почерпят

Девите да овладеят емоцията си, Скорпионите да не се поддават на ласкателствата – Дневният хороскоп на Алена

Иде бум на малоумни самоделни прически COVID-19 сам признал всичко пред руските учени

Свидетел предупредил полицията, че ще го застрелят На гроба на Мариян Марата се появила бележка с имената на килърите му

300 000 проститутки без препитание

СЗО преосмисля позицията си за маските (ИНФОГРАФИКА)

Картини под карантина Фантазьори създават шедьоври от тоалетна хартия, фолио, тенджери и домакински уреди

Отрицателни са пробите на контактните с народния представител Даниела Малешкова

Най-красивите близначки катерят модния Олимп 10-годишните Ава и Лия спасяват баща си от рак

Пандемията роди ново пиратство Винят САЩ, че отмъкват медицински пратки

Един болен от COVID-19 може да зарази 400 души

Защо Стийв Карел напусна „Офисът“

Горски пожар повиши нивата на радиация край Чернобил (ВИДЕО)

Бутици шият маски, за да избегнат фалит Захвърлиха роклите, правят само предпазните материали

Реанимират мярката 60/40 (обзор)

Хювефарма придобива голям завод на френската мултинационална компания Санофи в Гаресио, Италия

Хювефарма придобива голям химически завод в Гаресио, Италия от фармацевтичната компания Санофи. Финансови данни по транзакцията няма да бъдат оповестявани.

Условията на сделката, за която днес е инициирана консултационна процедура с профсъюзните организации в Италия, подлежат на одобрение от компетентните власти в Италия и ще бъдат предмет на търговско споразумение между страните, което следва да бъде финализирано през пролетта на 2016 г.

Компанията иска да разшири дейността си в областта на химичния синтез, с цел разработване и производство на продукти, активни субстанции или междинни продукти за хуманна и ветеринарна медицина.

С придобиването на завода в Гаресио, Хювефарма ще разполага с индустриална система, в състояние да реализира комплексни химични реакции на синтез. С това ще се постигне високо ниво на технологичност, сигурност и експертност, даващо възможност на компанията да повиши конкурентоспособността и на другите си индустриални производства.

Хювефарма планира да подобри позицията на предприятието в Гаресио, чрез укрепване на вече съществуващите и въвеждане в производство на нови активни субстанции и междинни продукти в бъдеще.

Санофи обяви, че избра Хювефарма за купувач на базата на положителната оценка, дадена на представения индустриален план за развитие и на възможностите на компанията да запази и развие производствената структура на завода в Гаресио.

Хювефарма е международна фармацевтична компания, която присъства в повече от 95 страни по света и заема 14-то място в класацията на компаниите във ветеринарно-медицинския бранш в световен мащаб. Тя разработва, произвежда и предлага, както ветеринарно-медицински продукти, фуражни добавки, ензими, пробиотици за животновъдството, така и продукти за хуманната медицина. Седалището на Хювефарма е в България, като 100% от капитала е собственост на Адванс Пропъртис, инвестиционна компания, собственост на семейство Домусчиеви.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.