Маша нехае за сърцето на Гришо

Мария Шарапова явно вече нехае за сърцето на своя бивш любим Григор Димитров. Докато английските медии осветлиха връзката между Гришо и Никол Шерцингер, папараци уловиха Маша да се разхожда с непознат мъж по улиците на Ню Йорк.

Кавалерът на руската красавица определено не може да конкурира Димитров поне ръстово – близо с глава е по-нисък от нашия тенисист. А Шарапова изглеждаше щастлива в небрежно черно палто и шал около врата. Няколко пъти „гълъбчетата“ си разменяха влюбени погледи.

Според източници на английския в. „Дейли Мейл“ Димитров и Шерцингер много внимавали да не бъдат уловени на една снимка.

В същото време вторият в световната ранглиста Анди Мъри започна да се стриже сам на корта от яд при загубата 4:6, 1:6 от Рафа Надал в мач от „Мастърс“-а в Лондон. Шотландецът отряза няколко перчема – вероятно заради слабия си сервис. „Няколко косъма ми влизаха в очите и трябваше да ги махна – обясни Мъри. - Отне ми две секунди. Нищо повече. Рафа игра по-силно от предишните ни сблъсъци през тази година и заслужено спечели.“

Стан Вавринка и Мъри ще спорят за място на полуфиналите в директен мач в петък. Швейцарецът изхвърли Давид Ферер със 7:5, 6:2.

Роджър Федерер пък призна, че за втори път поред е можел да пропусне двубой с Новак Джокович в лондонската „О2 Арена“. Преди победата си в супердербито във вторник Маестрото попаднал в трафик и пристигнал броени минути преди старта. Федерер трябваше да играе на финала миналата година с Ноле, но се контузи и не се яви.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт