Врачанин без документи се хвърли от висок етаж на блок

Врачанин издъхна привечер днес, след като полетя от някой от етажите на блока, в който живее, съобщи tribali.info. Най-вероятно мъжът сам е сложил край на живота си.
Трагедията е станала около 17.40 часа. Мъжът, който все още е с неустановена самоличност, е бил открит мъртъв пред входа на блок. Съседи се натъкнали на зловещата гледка и веднага позвънили в полицията.

Починалият е бил полугол, когато е сложил край на живота си. Научихме, че панталоните му са намерени във входа на блока, а той е само по боксерки и черни чорапи. Все още не е ясно и от кой точно етаж е скочил. Следователите не са намерили в него документи за самоличност, като в същото време до тялото не е допуснат нито един от живущите в блока, за да го разпознае.

Екип на спешната помощ бе на мястото на инцидента и констатира смъртта на мъжа. Криминалисти са отцепили района около блока и не дават дори на живущите давлизат във входа. Тепърва ще се изяснява самоличността на починалия и какво точно е довело до фаталното му решение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини