Първи номинации и светкавични елиминации в Big Brother All Stars

Съквартирантите гледат номинациите на живо

Отношенията в Big Brother All Stars 2015 са повече от динамични. Само за няколко дни новите Съквартиранти могат да се похвалят, че са минали през изпитания на характера и егото, колкото реалният живот не може да предложи за цяла година. Тази вечер предстоят първите номинации и светкавични елиминации след тях.

На пръв поглед 7 дни не са никак много и човек не може да прецени толкова бързо дали харесва или не харесва някой. В най-известната Къща обаче 7 дни да напълно достатъчен период за Съквартирантите да решат с кой си допадат и с кой наистина не могат да съжителстват. И този сезон Големият брат ще запази тенденцията „Пощата на номинираните” и получилите най-голям брой номинационни точки ще трябва на живо да отговарят на неудобните въпроси на останалите Съквартиранти.

Освен провокативни въпроси, риалити звездите ще имат и възможността да гледат кой ги е номинирал на живо, заедно със зрителите. Дали това няма да доведе до нови сблъсъци и да разруши напълно и без това деликатната обстановка в Къщата, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова, когато първият участник в Big Brother All Stars 2015 ще напусне играта завинаги.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес