Войната между лагерите във ВИП Брадър се задълбочава

Соня и Червенкова в епична битка за спасяване на имунитета си

В последните дни зрителите на Нова видяха как се надига бунт срещу Евгени. Голяма част от Съквартирантите се обявиха против маниера му на общуване и категорично отказаха да търпят повече неговите обидни квалификации. Началото на революцията беше дадено от вече напусналата шоуто Йоана, която направи всичко възможно вълната на недоволство да залее цялата Къща.

Певицата Деси Слава реши да запази неутралитет, а Къци категорично застана на страната на ексцентричния ПР.

Тази вечер ще видим как войната между лагерите се задълбочава. Търпеливата до този момент Ваня Червенкова ще надигне глава срещу Минчев и ще отправи редица забележки към неговото поведение.

Джаферович ще се закани люто на Лорда, а Соня ще се опита да превземе крепостта чрез лична разправа с неговия сподвижник Къци. Кой ще победи в поредната битка между умереността и сарказма, ще стане ясно тази вечер от 20 часа по Нова.

В живото предаване довечера ще видим и как двете най-силни дами в Къщата – Соня Колтуклиева и Ваня Червенкова – ще се изправят една срещу друга в епична битка. Те ще трябва да дадат най-доброто от себе си, защото залогът е голям – техният имунитет. В номинационната игра дамите ще бъдат капитани на двата отбора, а Съквартирантите ще трябва да покажат както своите знания, така и бързата си мисъл. Един от тях ще се опита да играе против правилата, с което ще навлече глоба за всички.

Тази вечер ще се проведат и вторите зрелищни номинации в Къщата. Според късмета, който изтегли, Къци отново ще трябва да номинира очи в очи. Дали този път шоуменът ще даде ясни и категорични причини да посочи някого, предстои да разберем. В края на вечерта ще станат ясни и тези от Съквартирантите, които ще бъдат застрашени от изгонване през следващата седмица. А кой от тях ще напусне завинаги шоуто, зависи от решението на зрителите.

Коментари

Задължително поле