Топлината идва с празниците

Тази година слънчевото време се задържа дълго и ни дари с една прекрасна и колоритна есен. Безоблачните дни обаче свършиха и студът заема своето дългоочаквано място, за да даде на природата нужната почивка за едно красиво начало на пролет. Промяната във времето ни води неусетно към един от най-прекрасните периоди на годината - празничните дни. Макар навън да е студено и мрачно, те зареждат душите ни с топлина за цялата предстояща година.

И ако любовта на близките и семейството ни, смирението и радостта около Коледа са тези, които ще сгреят сърцата ни, то Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall е насреща, за да се погрижи за топлината и комфорта в домовете ни. Специалните предложения на френската верига включват намаление на микрофибърни одеяла в меки цветове – беж, екрю, лилаво, кафяво, зелено и др. Вместо за 22.99 лв. сега можем да имаме топла завивка с размер 150 х 200 само за 19,99 лв. Неустоими за настроението ни в този сезон са и поларените одеяла с коледни мотиви и 15% отстъпка от цената – само за 21,99 лв. (130 х 170 см).

За студените нощи консултантите на Mr. Bricolage препоръчват и удобните памучни завивки с 260 гр./м полиестерен пълнеж, който е изключително устойчив и не се поддава на свиване при пране. Единичните размери 150 х 200 см. са по 22,99 лв., а по-големите двойни размери са по 29,99 лв. Може да съчетаете покупката с протектор за матрак, който да го запази от износване и 14% отстъпка - за 9,99 лв. (80 х 190 см) или 11,99 лв. (120 х 190 см). В допълнение към комплекта се възползвайте и от намалението от 16% за анатомична възглавница, която ще осигури правилната позиция на главата, за да се насладите на здравословен и качествен сън. Супер цената, на която може да я купите, е само 4,99 лв.

В домовете, в които няма подово отопление е препоръчително да поставите килими през зимата, за да задържите топлината в помещенията по-дълго и за да се чувствате по-комфортно и уютно. В Mr. Bricolage може да се възползвате от 22 процентно намаление на килимите модел „Карвино“. Меката настилка от фризе (13 мм височина на нишката) в различни десени, с размери 160 х 220 см., може да бъде ваша за 139 лв., вместо за 179 лв. Ако имате навика да ходите боси ви препоръчваме килим модел „Париж“, тип шаги, чиято дебелина на велура е цели 40 мм – 160 х 220 см., а цената му до 7-ми декември е с 25% намаление - 109 лв.

В повечето домове има парно, но за тези, в които няма, както и за по-зиморничавите хора, които имат нужда от допълнителна топлина, Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall предлага богат асортимент уреди за отопление. Като се започне от най-стандартните вентилаторни печки само за 14,99 лв., премине се през ефективните маслени радиатори (радиатор Diplomat, 2500w, 11 броя ребра, 3 степени за отопление, терморегулатор, регулируем термостат, място за съхранение на захранващия кабел - 109 лв.) и естетичните и функционални електрически камини (електрическа камина Diplomat retro 1850w, 2 степени, регулируем термостат, защита от прегряване, ефект на пламък, който може да бъде включен независимо от режима на отопление – 139 лв.) и се стигне до стандартните камини и печки на дърва.

Наред с изгодните сезонни предложения, в магазинa на френската верига в Sofia Ring Mall може да разчитате и на компетентните консултанти, които ще ви насочат към най-правилното решение, за да се погрижите за топлината в дома си и да се насладите на предстоящите щастливи празнични дни. На вас остава само грижата да дарите околните с усмивка и любов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини