Всичко за Коледния уют на едно място

Коледа е празник за семейството и душата, както и за дома ви. С богатия асортимент коледни оферти в магазина на Mr. Bricolage в Ring Mall ще можете да украсите красиво и изгодно, избягвайки обикалянето и задръстванията.

Консултантите на френската верига са подбрали очарователни предложения, които лесно да комбинирате цветово и стилистично. Имате богат избор от коледни топки, предлагани отделно или в комплект, както и пищни гирлянди в различен стил и цвят и коледни венци. За любителите на естествените материали има изключителни колекции играчки от плат с пълнеж или от дърво във формата на елхи, звезди, шейни и ски. В допълнение с коледните фигури на катеричка (8.99 лв.) и

Дядо Коледа (22,99 лв.), както и дървен свещник шейна за 9,99 лв. задушевната обстановка през студените предпразнични дни е гарантирана.

В Mr. Bricolage са се погрижили и за по-екстравагантните си клиенти. Новото предложение този сезон са светещите топки за елхи с LED светлини за 3,49 лв./бр. Те сменят цветовете си и внасят настроение в сивите дни. Предложенията за светеща украса не свършват до тук. В магазина има голямо изобилие от всякакви по форма, цвят и вид коледни лампички, гирлянди и украси, които да зарадват и стоплят децата и душите ви.

Безспорен хит тази година са и тематичните възглавници с коледни и красиви зимни пейзажи само за 8,99 лв. Размерите им са 45 х 45 см, а мотивите разнообразни. Освен, че могат да бъдат красиво допълнение към украсата на дома по време на празниците, те могат да се ползват през цялата година, облечени в подходяща за обзавеждането ви калъфка от магазина.

От Mr. Bricolage може да се сдобиете и с традиционните за сезона живи растения, които да освежат празниците ви. Пищните и красиви коледни звезди 13 см. са по 7,99 лв., а по-големите 17 сантиметрови са по 12,99 лв. Вечно зелените кипариси с кокетната височина между 30 и 40 см са по 6,99 и с подходяща тематична саксия могат да се превърнат в безценен завършек на коледната ви украса. Ако предпочитате нещо по-нестандартно – купете няколко мини коледни саксийки с опунция по 5,49 лв. / бр. Малките, напръскани с изкуствен сняг, растения могат да се подредят както до красиви свещи на перваза на прозореца, така и върху етажерките на секция или на масата. И за завършек на ботаническата ви украса – консултантите от Mr. Bricolage предлагат жива коледна елха с контейнер и възможност за засаждане след празниците само за 22,99 лв. От вас зависи дали ще я присадите в по-голяма саксия и ще се наслаждавате как расте и топли празниците ви година след година или ще я подарите на природата, за да радва всички.

Ако предпочитате елха в по-алтернативен цвят, консултантите на Mr. Bricolage от сектора с изкуствени елхи ще ви предложат забележителна 120 см. бяла елха за 42,99 лв., за която може да подберете нежни и изящни играчки, включително и от стъкло.

Френската верига има и специално предложение за тези от вас, които закупят електроинструменти с марка BOSH до 7 декември. Те ще получат 10% отстъпка от стойността му, която се получава под формата на талон за покупка на продукти от Коледния базар на Mr. Bricolage. Това ще ви позволи както да се сдобиете с желания помощник в къщата, така и да я украсите красиво и изгодно.

Независимо дали имате нужда само от допълнение към коледната си украса или сте решили да си направите нова – в Mr. Bricolage ви очакват, за да ви помогнат да направите най-добрия и изгоден избор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини