„Левски“ взема евтино нападател

„Левски“ ще подпише утре евтин за футболните стандарти договор с френски централен нападател. След 10 дни проби „сините“ одобриха Санти Нгом (23 г., 182 см), който през миналия сезон игра във втория отбор на „Пари Сен Жермен“. Нападателят ще парафира за срок до юни 2016-а, като заплатата му ще бъде от най-ниските в клуба - говори се за числа между 3000 и 4000 лв.

„Левски“ се разбра с Боян Йоргачеви за продължаване на контракта, който изтича с края на кезона. Очаква се подписите да станат факт днес. След съгласието на сърбина „сините“ спират да търсят вратар в зимната селекция.

Целта на „Герена“ е през януари да бъдат привлечени трима нови атакуващи футболисти. През лятото бяха взети четирима с офанзивни функции, но всички се оказаха провал, като клубът вече се раздели с Атанас Курдов.

Сега „Левски“ търси деветка, крило и атакуващ халф зад нападателя, което предизвестява, че изтичащият през юни договор на Мигел Бедоя няма да бъде продължен. Треньорът Стойчо Стоев иска испанецът да остане, но спортният директор Георги Иванов - не.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ