Двама Хаджи на юбилея на Стоичков

Не един, а двама Хаджи ще излязат на юбилейния мач по случай 50 години на Христо Стоичков на 20 май. Редом до легендарния Джика, най-добрия румънския футболист в историята, ще бъде и неговият син Янис. Младият нападател се смята за най-големия талант на страната и през лятото бе купен от италианския „Фиорентина“. За да играе постоянно, Георге Хаджи настоя да върне под наем сина си в своя тим „Виторул“ (Констанца) за един сезон. От „Фиорентина“ зависи кога да го призове във Флоренция.
Янис получи специален дар от най-великия български футболист - фотоалбума „Стоичков - това съм аз“. В пожеланието Камата рече: „Моята книга тежи два килограма, един ден твоята да бъде четири!“ В момента малкият Хаджи е звездата на „Виторул“, който е хит в местното първенство и е втори в класирането. Легендата има и най-добрата детско-юношеска школа в страната.

Освен семейство Хаджи Румъния ще бъде представлявана на юбилея и от големия защитник Георге Попеску. Досега участие в мача са потвърдили Диего Марадона, Иван Саморано, Карлос Валдерама, Даниеле Масаро и Хосе Луис Чилаверт. През няколко дни Камата обявява нова легенда, която е казала „да“ за визита в София седмица преди финала на Шампионската лига на стадион „Сан Сиро“ в Милано.

Коментари

Задължително поле