Младоженец заклан пред дискотека в Девня

Удар с нож пронизал Мартин в сърцето

Подозират приятели на съдържателя на заведението “Акапулко”

20-годишен младеж, който се готвел за сватба след месец, бе убит с нож пред дискотека в Девня. При клането е ранен негов приятел, който е в болница.

Сигналът в полицията бил подаден в 6,25 ч, когато жител на квартал “Повелянаво” видял двама мъже в локва кръв в двора на детската градина “Здравец”. Единият вече бил мъртъв от удар с нож в сърцето, а другият стенел с рана в бедрото.

Забавачката е на метри от входа на дискотека “Акапулко” в местния Младежки дом. Същата нощ в заведението се веселили убитият Мартин от близкото село Николаевка и неговият приятел Росен от с. Суворово. Според основната версия на полицията двамата младежи са имали скандал с други клиенти и са били нападнати отвън, когато си тръгнали. Според запознати през нощта в “Акапулко” имало две компании - едната от роми от съседни села, а друга от варненци, приятели на съдържателя Диян. Проверява се дали в скандалите е участвал и той, както и гардове от охраната.

Нападнатите младежи не били скандалджии, твърдят близките им. Мартин работел в земеделска кооперация и имал приятелка, която била бременна. Сватбата им била планирана в дните преди Нова година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право