Близки на убития в Борисовата градина: Трябваше да са хванали убиеца на Георги досега

Това дете беше рядко добро, ученолюбиво, нямаше врагове. Трудно ще бъде открит убиецът, защото полицията работи само по мотива, а в случая най-вероятно става въпрос за инцидентно нападение. Виждате обаче, че МВР е като разграден двор. Това заяви пред bTV Мирослав Паскалев-Зорец, семеен приятел на семейството на Георги Игнатов, ученикът който беше убит в Борисовата градина.

"Такова убийство трябва да се разкрие в първите часове. За съжаление и медиите насочиха полицията в друга насока", коментира той.

В предаването взе участие и Константин Панчев, един от най-добрите приятели на Георги и син на Мирослав Паскалев. "Последно в полицията ме викнаха през август месец. Разпитваха ме и задаваха възможно най-глупавите въпроси, оттогава нищо не се е случило", коментира съученикът на убитото момче.

"Полицията не работи достатъчно бързо по случая, за да открие извършителя. В момента той може да е на другия край на света", допълни Константин. Той допълни, че никой от познатите на Георги не е разпознал силуета на евентуалния извършител.

"За последно се видях с родителите на Георги на 31 октомври, когато той трябваше да има рожден ден. Тогава говорихме с родителите му, но и те нямат никаква информация по случая", разкри съученикът на 16-годишното момче.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини