Росен Бъчваров, говорител на НАП: В хакнатата база данни няма електронни подписи

Две нови огнища на Африканска чума при домашни свине за първи път в област Русе

Народното събрание прие отпадането на машинното гласуване

Искат да се забрани достъпът на гъбарите в горите

Прокуратурата постанови задържане под стража на шведа-автокрадец Кристофер Андерсон нямал шофьорска книжка

БСП – София с кандидати за кметове в още 5 столични района

Започва фестивалът „Дни на куклите”

Министерство на културата: Строителят на Ларгото да отстрани проблемите по обекта Ще предявим съдебен иск при отказ да се премахнат повредите, каза Боил Банов

Турски отбор подписа с грешен футболист

Горанов: Свидетели сме на най-сериозната досега хакерска атака у нас

Илияна Йотова за речта на Урсула фон дер Лайен: Повече емоции, отколкото отговори!

„Червени“ фенове окупираха черногорски курорти

ЦСКА с променлив успех в бивша Югославия

Пастир би и докара до кома възрастната си приятелка

Президентът Радев награди посланика на Израел у нас с орден “Мадарски конник“ (СНИМКИ)

Бобът удари 5,30 лева за кило

Зрелият боб вече достига до 5,30 лева за килограм на едро в София. Това показват данните на Държавната комисия по стоковите борси и тържища за миналата седмица.

За сравнение в повечето големи градове цените на фасула са средно между 2 и 3 лева за килограм.

Столичани купуват и най-скъпата кайма – 6,62 лв./кг. На едро е и най-скъпият кашкавал – 13 лева за тип „Витоша“. За сравнение каймата е най-евтина във Враца – 3,30 лева, а кашкавалът в Плевен е 7 лева на едро.

Сред продуктите, които поскъпнаха през миналата седмица, са лещата, брашното, олиото обикновените вафли.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.