Двойната смърт в Търговище: Петя и Хюсеин загинали при нещастен случай

Двойна смърт на младежи в първия ден на Новата година потресе Търговище и нарои слухове за любовна трагедия, след като в гараж бяха намерени труповете на Хюсеин (23 г.) и Петя ( 20 г.).

Те били открити към 13,40ч. на 1 януари от приятел на момчето, който дълго звънял на телефона му и накрая тръгнал да го търси. Стигайки до гаража на Хюсеин, чул вътре работещ двигател и почнал да чупи малките стъкла над металните врати, ужасен, че е станала трагедия. В залостения гараж, , бездиханни били намерени той и момичето.

При огледа не са намерени следи от насилие. Аутопсията установи, че двамата са отровени от изгорелите газове от колата в затвореното пространство.

Няма данни за самоубийство в случая, заявиха от полицията и прокуратурата.

Според събраната до момента информация ставало дума за нещастен случай след посрещането на Новата година. Хюсеин е от село Овчарово, където живеели по-големите му 7 братя. Родителите му били починали. Той работел в стъкларския комплекс в Търговище и имал квартира и гараж под наем, където е станала трагедията.

Посрещнал 2016г. с компания в града. Тръгнал си към 4-5 часа. Някъде по това време и Петя излязла от дома си, сочат данните. Двамата се срещнали и отишли в гаража да си говорят, но не е уточнено кога е станало това. Към 11 ч съседка чула, че колата в гаража е запалена, но нямало как да заподозре какво става вътре.

Според версиите в града двамата имали интимна връзка преди време. Дали са се срещнали да я подновяват заради незатихнали емоции или любовта съхранила приятелството и те останали близки не е ясно.

Момичето било единствено дете на бивш служител на реда. Майка му работела в чужбина и я върнали в първия ден на годината с ужасната новина, че детенцето й е пострадало при катастрофа.

"При такава невероятна трагедия тръгват всякакви слухове, че двамата са посегнали на живота си, защото той бил турчин, а тя българка и любовта им била невъзможна. Няма такова нещо. Според негови приятели двамата май имали връзка, но преди 2 години. Няма предсмъртно писмо или каквито и да е индикации за самоубийство. Категорично е нещастен случай и всички сме покрусени от смъртта на младежите по този нелеп начин", смятат на този етап разследващи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини