Заловиха крадец на един тон гориво от училище

Крадец едва не остави училището в санданското село Дамяница на студено. 29-годишният апаш се промъкнал в сградата на училището в нощта срещу 31 декември и източил колкото можел нафта.

Полицията веднага се задействала и установила автора на кражбата, а при обиск в дома му открили 36 туби с течност с мирис на дизелово гориво. По-късно е доказано, че в тубите е откраднатата нафта от училищната цистерна. Работата по установяване на съпричастността на лицето към извършеното престъпление продължава. По случая е образувано досъдебно производство. Дизеловото гориво е върнато на училището.

Полицията в Сандански издирва крадец , който разбил частен дом докато собствениците празнували извън града и откраднал златни накити, бормашина, моторен трион, преносим компютър, телевизор, пишеща машина и сумата от 1700 лева. Приблизителната стойност на нанесената щета е 3150 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

Полицейски служители на РУ-Петрич също търсят извършител на кражба от питейно заведение в село Михнево. Апашът е увредил част от дограмата на барчето и отнел лотарийни билети, цигари и сумата от 150 лв. Приблизителната стойност на нанесената щета е 1600 лева. За случая е уведомена Районна прокуратура - Петрич. Образувано е досъдебно производство по случая.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони