Папата анатемоса преяждането

Засилват контрола срещу нерегламентираното изгаряне на отпадъци

Не пускат Михайлов да си тръгне от БФС

Сирийската армия влезе в град Ракка

Ердоган не желае да се срещне с Помпео и Пенс в Анкара, а само с Тръмп

Лия прави клип на култова своя балада Със „Сини очи“ певицата стартира издаването на поредица от шлагерни сингли, които ще събере в албум

Д-р Мариян Иванов: Помогнете на имунната си защита през есента и зимата Билкови и хомеопатични средства държат вирусите и бактериите надалече

Новият посланик на САЩ Херо Мустафа пристигна в България

Ким Чен-ун изкачи на бял кон свещената за корейците планина Пектусан (СНИМКИ)

Добричката болница с нова апаратура за 104 000 лв.

Цацаров и Гешев са на посещение в САЩ

Дмитрий Песков: Уважаваме правото на Турция да се защитава чрез операцията в Сирия

Армията изкара 70 бойни машини на учение в Ново село

Чуждите посланици, говорещи български език, учредиха свой клуб

ДПС продължава с обновяването

„ДПС не спира да се развива и не спира да се обновява“, заявяват от Движението в обръщение до всички свои членове и симпатизанти по повод 26-атата годишнина от създаването на партията. То идва 10 дни, след като от партията беше изключен досегашният председател на движението Лютви Местан, който беше обвинен от съпартийците си в национално предателство.

„ДПС има волята да продължи развитието си, да навлезе в следващия етап от това развитие в една доста сложна геополитическа и вътрешнополитическа ситуация“, твърдят от партията и добавят“: „Единствено активното участие на ДПС в политическия живот на България може да осигури адекватна позиция по отношение на новите предизвикателства, пред които е изправена страната ни“.

„Изминалата година бе белязана за нас със знака на болезнени вътрешнопартийни процеси. И в същото време – налице е единно решение партийното тяло да се отърси от всичко онова, което не споделя основополагащите идеи и ценности на ДПС, което пречи на партията да продължи напред за постигане на своите цели и за утвърждаване на България като реален член на Европейския съюз и НАТО“, отбелязват от ДПС и уточняват: „Политическият анализ на скоро отминалите събития несъмнено предстои“.

За Доган

„Благодарение и на сензитивността на почетния председател на партията ни, ДПС отново се доказа като единствената политическа формация, която успява ясно да дефинира проблемите на времето и да предлага насоки за разрешаването им. В тази връзка, нашата мисия е запазването на правата и свободите, мира, стабилността и сигурността на българските граждани в условия на остро противопоставяне и напрежение в международен план“, подчертават от партията.

„Движението за права и свободи има волята и хъса да осъществи своята мисия, като същевременно има силната имунна защита срещу опитите за подмяна на фундаменталните ценности, които ДПС отстоява от създаването си преди 26 години. За нас доверието на всеки един член, симпатизант, избирател, на цялото общество имат значение. И ние ще продължим да се борим за това доверие всеки ден, защото сме отговорна партия“, коментират от партията.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.