Прокуратурата потвърди: Свидетелят срещу Галеви се е задушил от генератор

Основният свидетел срещу Братя Галеви таксиметровият превозвач от Дупница Пламен Миланов (49г.) и счетоводителката му 35-годишната Теодора Димитрова, чиито тела бяха намерени в офиса на фирмата на петия етаж в бившия битов комбинат в центъра на Дупница на 30 декември м.г., са се задушили от отоплителен уред.

Това се казва в специално съобщение на пресцентъра на Апелативната прокуратура. Помещението не е имало електрическо захранване и е ползван безинов генаратор, изпаренията от който са задушили Миланов и дясната му ръка в бизнеса. Не са установени следи от насилие върху телата им, категорични са от обвинението.

В Дупница недоумяват по каква причина токът в офисите е бил спрян, за да се прибегне до агрегат. Още повече, че на същия етаж е и психолабораторията за тестване на кандидат-шофьори, която също е на Миланов. А и лабораторитя не може да работи без елзахранване. Освен починалият и счетоводителката му да са били безкрайно пестелили и не са искали да харчат за ток, недоумяват по Дупница.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини