КТ „Подкрепа“: В едва 5 държави в ЕС работниците не получават плащания от първия ден

Монтират 30 камери в бургаския квартал „Победа“

Разширяват офисите за удобство на служителите Правят стаи за отдих и зали за игри

Теди Бургазлиева с меден месец 2 години след сватбата

Борисов: Предложението първият ден от болничните да се плаща от работници няма да бъде внесено в НС

Андреа се зае да влезе във форма

Откриха труп на мъж, застрелян в гръдния кош

От 100 до 10 хил. евро глоба за пушене в Гърция

Велико Търново е домакин на национална среща на общинските експертите по социални дейности и здравеопазване Над 150 ще са участниците във форума

Водка с кисели краставички вреди на стомаха

Административният съд потвърди избора на общински съветници в Горна Оряховица

Туристи оцелели след нападение на вълци в Стара Планина

Най-скъпият сериен SUV Cullinan е първият 4х4 автомобил на Rolls-Royce

Вечните книги на България градят безценна поредица Фондация “Българско слово” представя утре първите си 3 колекционерски издания

Лекарка дари инхалатор и мебели на Дом за деца в Дебелец Оборудването е на стойност 829 лева

Петролът удари ново дъно от 32 долара

Цената на петрола се понижи с нови над 4,5%, задълбочавайки вчерашния им срив с между 5% и 6%. Фючърсите с доставка през февруари на петрола сорт „брент“ се понижиха с около 5% до 32,16 долара за барел – най-ниско ниво от април 2004 година, преди да последва известен опит за стабилизация около 32,70 долара за барел.
Фючърсите на американския лек суров петрол също се сринаха с над 5% до 32,10 долара за барел – най-ниско ниво от края на 2003 година, след което последва плах отскок към 32,40 долара.

Дори оповестените вчера слаби данни за седмичните петролни запаси в САЩ не успяват да отслабят напрежението на петролните борси. Снощи Енергийната информационна администрация (EIA) отчете понижение на американските петролни запаси за седмицата до 1-ви януари с 5,085 млн. барела при прогноза за тяхно повишение с 500 хиляди барела.

Натиск върху цената оказва и нарастващото напрежение между Саудитска Арабия и Иран, което поред редица анализатори слага край на спекулациите, че страните-членки на ОПЕК (сред които са и двете държави) могат в скоро време да постигнат споразумение относно съкращаване на добивните квоти в опит да стабилизират пазара на „черното злато“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.