Снимат "Бързи и яростни" 8 в Куба

Осмата част на мегахита "Бързи и яростни" ще бъде заснета в Куба, съобщиха от американската кинокомпания "Юнивърсъл пикчърс".

Кинокомпанията води преговори с американските и кубинските власти, за да получи разрешение. Създателите на поредицата вече са посетили островната държава, за да разглеждат възможните места за снимки.

- за любим филм и любим екшън. Снимките на предишните филми често са правени извън САЩ. За сцена на действието са използвани Рио де Жанейро, Токио и Дубай.

Появата на холивудската кинокомпания в Куба може да се превърне в още една крачка към нормализиране на отношенията на страната със САЩ. Освен това евентуални снимки в Куба ще срещнат одобрението на голямата латиноамериканска аудитория на "Бързи и яростни".

"Възкресяват" Пол Уокър чрез компютърна графика

Загиналият при автомобилна катастрофа актьор Пол Уокър ще се появи отново в „Бързи и яростни 8”.

Героят на Уокър – Брайън О'Конър, ще бъде възпроизведен с помощта на компютърна графика и кадри от предишните филми с негово участие. Вероятно във филма ще се включи и един от двамата братя на Уокър.

Очаква се лентата да излезе на екран през април 2017 г. като начало на заключителната трилогия на поредицата. Пол Уокър участва в 6 от общо 7-те филма, включително и в последния засега, тъй като създателите успели да заснемат някои кадри с него преди гибелта му през ноември 2013 г.

Коментари

Задължително поле