Антов бил в Пловдив ден преди да бъде убит, имал планове за развитие на бизнеса

Собственикът на модка къща „Агресия“ Александър Антов е бил в Пловдив, ден преди да бъде ликвидиран в столицата , съобщи TNS.bg. Той е бил в командировка под тепетата като е посетил магазина на марката на ул. „Отец Паисий“ и е споделил планове за реновиране и пускане на нови брандове. Предстояло и зареждане с новите колекции за сезона „Пролет – Лято 2016“. 

„Агресия“ има магазин в Пловдив повече от 10 години и облича доста от известните господа в страната и града. Почитатели на марката са президента Росен Плевнелиев, премиерът Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Любен Дилов - син, Евгени Минчев, петролният бос Валентин Златен, бизнесменът Георги Гергов и синовете му, Петко Димитров, Валентин Михов. Фимата облича и българските олимпийци. Как смъртта на дизайнера ще повлияе върху бизнеса и дали той ще бъде запазен или разпродаден, все още е рано да се прогнозира.

Антов има една дъщеря Мая, която е разведена със съпруга си Стефан. Тя ще наследи модната империя, която притежава огромна фабрика в София, магазини в София и Пловдив и много други имоти. "Агресия" е официален представител на ългария на американската марка– „Polo Ralph Lauren- Blue Label”, както и на "Армани", "Дзеня" и други.

Началото на семейния бизнес е поставено от Александър Антов в зората на демокрацията. Фирмата стартира с няколко шевни машини и десет работнички в цех в покрайнините на София. От 1998 г. година фабриката се помещава в сградата на бившия завод "8-ми март" в кв. "Надежда". В момента мениджмънтът е поверен на дъщеря му Мая. Антов е загубил съпругата си Мария преди две години, след като тя била покосена от рак.

По-рано МВР потвърди, че намереният мъж в столичния квартал „Бистрица” е убит с огнестрелно оръжие, установени са две наранявания в областта на главата. Както Труд писа, собственикът на модна къща "Агресия" Александър Антов беше отрит мъртъв в местност близо до дома си в кв. "Бистрица" в София снощи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право