Промени в движението по бул. "Сливница" в столицата

Столична община въвежда временни промени в движението по бул. "Сливница" в София. Причината е санитарно разяне на дървета.

До 00.00 часа се забранява влизането на превозни средства по лявата лента от пътното платно на бул. „Сливница" между пл. „Сточна гара" и ул. „Г. С. Раковски" в посока бул. „Княгиня Мария Луиза" и по западното пътно платно на ул. „Константин Стоилов" между ул. „Козлодуй" и пл. „Сточна гара".

До 00.00 часа се променя маршрута на автобусни линии 79 и 309 и тролейбусна линия 9 както следва:

- автобусна линия 79 - в посока кв. „Хр. Ботев" – от ул. „Индустриална" надясно по ул. „Козлодуй", наляво по ул. „Г. С. Раковски", наляво по бул. „Сливница", пл. „Сточна гара", бул. „"Ген. Данаил Николаев" и по маршрута си. В обратна посока маршрутът не се променя.

- автобусна линия 309 - в посока ж.к. „Люлин" - от ул. „Индустриална" надясно по ул. „Козлодуй", наляво по ул. „Г. С. Раковски", надясно по бул. „Сливница" и по маршрута си. В обратна посока маршрутът не е променен.

- тролейбусна линия 9 - посока ж.к. „Борово" – от ул. „Г. С. Раковски" надясно по бул. „Сливница", надясно по бул. „Васил Левски", надясно по бул. „Патриарх Евтимий и по маршрута си.

В променения участък на маршрутите автобусите и тролейбусите ще спират на всички съществуващи автобусни и тролейбусни спирки, уточниха от пресцентъра на Столична община.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони