ЦСКА не чака играчи от „Литекс”

ЦСКА не крои планове за селекция с играчи на „Литекс”. Поне за момента.
Треньорът Христо Янев и изпълнителният директор Пламен Марков отхвърлиха варианта с аргумент, че тимът от Ловеч е действащ фактор в „А” група, преди по казуса да се е произнесъл изпълкомът на БФС. Селекцията ще включва основно млади.
„Купата също е цел, както и постоянство в представянето ни - коментира Янев. - Искам отборът да израства и да се върнем там, където е мястото на ЦСКА.”
Марков атакува БФС - позиция, която отстоява от години. Но отказа да обвърже клуба с личното си мнение.
„Те не уважават собствените си наредби и правила - каза директорът. - Отдавна говоря, но нямам съмишленици. Нищо позитивно не се случва във футбола ни. Оценката ми е крайно негативна. По резултатите си личи как се работи. Всички фенове са убедени, че без ЦСКА „А” група е скучна. Всички са наясно, че без нас и „Локомотив” (Сф) нещата са различни и трябва да се върнем в елита. Но ние си изтърпяваме наказанието за дела на предишни ръководства честно и без да се оплакваме.”
А голмайсторът Преслав Йорданов, спечелил наградата за футболист №1 на декември, се пошегува на въпрос дали би приел оферта от „Левски”: „Не съм чувал за такава. Но едва ли бих играл там, все пак имаме мисия с ЦСКА и трябва да я доведем докрай.”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ