„Левски“ подписа с осми чужденец

„Левски“ вече има 8 чужденци - привлече Мехди Бурабия (24 г.). „Сините“ ще платят 100 000 евро на „Черно море“ за французина с мароканска кръв. „Левски“ е в добра позиция да се справи с „Лудогорец“, отсече атакуващият халф, след като парафира за 3 г.

„Сините“ подписаха и с Александър Александров (29 г.), чийто договор с шампиона изтече. „Избрах „Левски“, защото е „Левски“, заяви шуменецът, за когото се планира да е резерва за сърцето на отбраната. Предвижда се до Максимилиан Карнер да играе Сърджан Лукин (29 г.). Централният защитник тренира с „Поли“ (Тимишоара), който обаче няма пари, маха всички с едри заплати и остана с 11 играчи. Днес трябва „Герена“ да се договори с румънците, като евентуално се платят до 50 000 евро за трансфер.

Кипърският АЕК отказа първата оферта на „Левски“ за Несторас Митидис (24 г.). Едва ли лидерът на острова ще продаде деветката под 200 000 евро. Националът даде съгласие за трансфер.

По-рано „сините“ подписаха с нападателите Франсис Нар (Гана) и Санти Нгом (Франция).

„Левски“ си отдъхна - разбра се за раздяла с ненужните Линел Китамбала и Денис Махмудов. Двамата няма да получат едри неустойки.

На тестовете на лагера в Турция най-добри в кондицията се оказаха Мигел Бедоя и другият Александров Александров, десен бек. Щабът обаче планира Бурабия да е титуляр вместо испанеца, на когото не се очертава да бъде продължен изтичащият през юни договор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ