„Левски“ се размина с деветка

„Левски“ се размина с деветката Несторас Митидис от АПОЕЛ. Кипърският клуб отхвърли първата оферта за национала и от „Герена“ отказаха да представят по-едра, тъй като не могат да си позволят големи разходи. Вероятно „сините“ са предложили 6-цифрена сума в евро за нападателя.

Сега „Левски“ се насочва към други варианти, като развитие е възможно до края на седмицата - подписи може да има още в четвъртък. Става въпрос отново за чужденец, като е възможно и привличане на Венцислав Христов, но ако прекрати своя договор с „Риека“.

Днес на „Герена“ се очаква Сърджан Лукин. Централният защитник с 11 мача за Румъния ще скъса своя контракт с „Поли“ (Тимишоара) и затова за него няма да се плаща трансферна сума. Бившият футболист на „Стяуа“, „Динамо“ (Букурещ) и „Ботев“ ще мине прегледи и ще подпише за сезон и половина.

„Левски“ вероятно ще даде под наем двама младоци след края на селекцията. Към първия тим се очаква да се присъединят 16-годишните Димитър Шейтанов и Станислав Иванов, но следващата седмица.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ