„Левски” започна 6:0, новите не вкараха

„Левски” започна контролите с 6:0 срещу „Свиленград”, девети в Югоизточната „В” група. На терена се появиха по двама нови нападатели и защитници, но не вкараха.
Ганаецът Франсис Нар дебютира с 62 минути на дясното крило, а камерунецът Санти Нгом - с 45 на върха на атаката. Централният защитник Александър Александров започна титуляр и игра до почивката, а колегата му по пост Сърджан Лукин влезе в 62-рата.

Приносът на новите – Нар, даде асистенция с центриране. Естествено, карето попълнения още се адаптира и е трудно да се отличи в първия мач.

Вкараха Божидар Краев (6 и 8), Мигел Бедоя (13 и 17), Джереми де Нойер ((39) и Илия Димитров (58). Треньорът Стойчо Стоев използва 22-ама, включително 16-17-годишни като Алекс Боримиров, Петър Иванов и Атанас Кабов.

„Надявам се до сряда да привлечем нападател”, заяви Стоев. „Централен нападател се взема трудно”, каза спортният директор Георги Иванов.

„Левски” се пазари с „Жилина” за бразилеца Вилиан, като се старае да намали исканите пари. Възможно е вместо да вземат нападателя сега, „сините” да изчакат края на неговия договор през юни и да подпишат без трансферна сума. Предварителен контракт с Вилиан може да се окаже коз в надлъгването. Но сега е по-вероятно „Левски” да вземе друг за атаката, например Венцислав Христов.

Контролата изгледа Милко Калайджиев, популярен попфолк изпълнител от Свиленград, който не крие пристрастията си към „сините“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ