Стилиян Петров призова шефовете: „Астън Вила“ трябва да извади пари или изпада

Стилиян Петров призова шефовете на „Астън Вила“ спешно да отворят касата и да започнат да купуват нови футболисти. „Отборът видимо има големи проблеми - каза бившият капитан. - Всеки го вижда, а най-вече хората в клуба. Спешно „Вила“ трябва да заработи на трансферния пазар, преди да бъде затворен. Шефовете трябва да покажат, че се опитват. И че сезонът все още може да бъде спасен. На „Вила“ му трябва класа, за да остане във Висшата лига. А дори да изпадне, трябва да има добри футболисти, с които да може веднага да се върне. Ако клубът купи няколко добри играчи до края на прозореца, това ще вдигне морала и на тима, и на феновете. В последните мачове се вижда, че отборът играе по-добре, създава положения. Ако започне да ги реализира, имаме шанс.“

„Астън Вила“, европейски шампион от 1983 година, е последен във Висшата лига. До зоната на спасението има цели 10 точки. Там в момента е „Суонси“, който взе безценна победа с 1:0 у дома срещу „Уотфорд“. Преди мача за треньор на „лебедите“ до края на сезона бе назначен италианецът Франческо Гуидолин.

В същото време Диафра Сако от „Уест Хем“ разби в оградата на една дама своето „Ферари“, струващо 200 000 лири. Освен това увреди лошо и малкия „Мини Купър“, собственост на Софи Енгстром. „Слава Богу, никой не е ранен“, написа Сако в туитър.

„Великолепна нощ да видиш Диафра Сако да паркира в къщата ти и колата ти“, добави мисис Енгстром в социалната мрежа.

„Уембли“ пък може да се превърне едновременно в дом на „Челси“ и „Тотнъм“ от 2017-а. Меката на футбола и национална арена на Англия може да бъде наета от клубовете, които планират сериозна реконструкция на своите арени. До 2019 година „Стамфорд Бридж“ и „Уейт Харт Лейн“ трябва да станат арени за по 60 000.

„Ливърпул“ пък поднови договора на белгийския вратар Симон Миноле. Стражът подписа за още 5 години, въпреки че често е атакуван заради лоши изяви. Треньорът Юрген Клоп обаче настоя Миноле да остане.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят