Адв. Марковски: Задържането е законно, не са нарушени правата на Полфрийман

По какво си приличат случайният секс и интервюто за работа?

Прокуратурата решава какви обвинения да повдигне след арестите в БФС

Парламентът излиза в предизборна ваканция

Адвокатът на Джок Полфрийман: Никой от българските власти не ме е уведомил официално, че ще бъде пуснат

Ремонтите в „Нотр Дам“ все още не са започнали

Как се храни Анджелина Джоли

Путин и Ердоган обсъдиха в телефонен разговор положението в Сирия

Отбелязваме празника на авиацията и на Българските Военновъздушни сили

Айсбергът на българския ксенофобски национализъм За пореден път си заравяме главата в пясъка и не искаме да видим проблема

Дневен хороскоп на Алена за сряда, 16.10.2019

На 16 октомври 2019 да почерпят

Кървавите сълзи на Арлекин „Жокер“ е чудовищен и талантлив филмов калейдоскоп, в който въобще няма морал

7 души загинаха, след като хеликоптер се разби в Афганистан

ДПС замести отцепниците с верни хора в парламентарните комисии

ДПС сложи верни на партията хора на мястото на отцепниците в парламентарните комисии. По правилник изключените от парламентарни групи губят правото да членуват в комисии.

В Комисията по земеделието и храните на мястото на Венцислав Каймаканов беше избран депутатът от ДПС Дурхан Мустафа. По темите, свързани с вероизповеданията и правата на човека вече ще работи Александър Методиев – Бат’Сали. Той и колегата му Джейхан Ибрямов замениха в тази комисия Хюсеин Хафъзов и Шабанали Дурмуш.

Като член на Комисията по транспорт, информационните технологии и съобщенията беше освободен депутатът Айдоан Али, а на негово място избран Рушен Риза.

В комисията по образование и наука на мястото на Марияна Георгиева-Бенчева и Лютви Местан ще бъдат бившият финансов министър Петър Чобанов и Бюнямин Хасан. Заради това Чобанов отпада от Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове.

В Комисията по външна политика беше освободен Айдоан Али, а на негово място беше избрана Салиха Емин, а в Комисита по енергетиката бе освободен Венцислав Каймаканов. Депутатите избраха на негово място Митхат Метин.

На мястото на Дурхан Мустафа в Комисията по околната среда и водите отива Невин Хасан.

Марияна Георгиева бе премахната като член на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта.

Заради промените се наложи от комисията за наблюдение дейността на КЕВР да отпаднат Митхат Метин и Джейхан Ибрямов, а Рушен Риза вече да не е член на Комисията по политиките за българите в чужбина. От Комисията по културата и медиите отпадна Селиха Емин, а от Комисията по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите – Невин Хасан.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.