Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 24.10.2019

На 24 октомври 2019 да почерпят

Григор Димитров отпадна от турнира във Виена

Катер на гръцката брегова охрана мина през лодка с мигранти

Бени Ганц получи мандат от президента на Израел да формира ново правителство

„Капитал” изкара ЕК палач на магистрала “Струма” Източници на “Труд” в Брюксел опровергаха манипулациите в изданието за строителството на трасето Крупник - Кресна

Регистрация по ДДС при реклами във фейсбук

Всички страни от ЕС са се съгласили на отсрочка за Брекзит

Саудитската агенция по храните: Bългарските продукти са висококачествени

Къванч Татлъту заминава за 6 месеца в САЩ

Има задържан за взрива в гаража на адвокат от Монтана

Вдигат осигуровките за свободните професии Повече ще внасят и фермерите

ЦИК разреши привличане като обвиняем на Тома Белев за антисемитизъм Постъпило е мотивирано искане от главния прокурор по досъдебно производство

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 24 октомври 2019

Министър Танева: Над 600 работни места ще бъдат създадени чрез проекти по подхода ЛИДЕР

Идват по-високи сметки за ток заради студа

Повишеното потребление на електроенергия може да доведе до претоварване на мрежата, аварии и до увеличаване на сметките за ток. Това каза за „Фокус” Тодор Матев, председател на Потребителски съвет към „ЧЕЗ България”.

По думите му, с рязката промяна в температурите през последните дни, потреблението се е повишило. „Товарите по мрежата на ЧЕЗ се увеличиха средно с 24 % в сравнение с предходните дни”, уточни Тодор Матев. „Увеличеното потребление от тази неделя насам ще се отрази по различен начин на сметките на клиентите, поради това, че има поетапно и последователно отчитане на консумацията. За някои клиенти ще влезе само част от консумацията за тези по-студени дни, докато за други ще влезе целият студен период”, каза той и обясни, че във всички случаи клиентите могат да очакват консумацията в тези по-студени седмици да се отрази във фактурите, които ще се издадат в началото на февруари, тъй като те ще включват консумацията от този период.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.