„Практикер“ отваря нов магазин във Варна

На 28 януари от 15:00 часа новият хипермаркет на водещата верига за дома и градината - „Практикер“, ще посрещне първите си клиенти във Варна. Изграден е в нова сграда, с изцяло нов модерен облик и концепция, след като през 2014 година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на веригата за бяла, черна, офис техника и IT „Технополис“, придоби целия бизнес на немската верига „Практикер“ в България. Новият „Практикер“ - Варна ще предложи на достъпни цени разширен асортимент от над 40 хил. продукта за създаването и обновяването на дома и градината, с нова подредба и организация, така че потребителите по-лесно да открият и изберат това, което им е необходимо.

Специално за откриването новият Практикер ще предложи невероятни оферти като ъглошлайф „Makita“ за 99 лв., акумулатор „Bosch“ за 79 лв., грундирана интериорна врата с каса за 79 лв., моноблок „Видима“ за 99 лв., LED крушка „Toshiba” само за 2.99 лв. и още над 250 специални оферти. За периода на промоцията, клиентите ще могат да се възползват от безплатен транспорт в рамките на града, а за избрани продукти и от изплащане на вноски без оскъпяване.

Новият „Практикер“ - Варна вече е на нов, удобен адрес на бул. Република № 49, в непосредствена близост до хипермаркет „Технополис”. Така клиентите ще могат бързо и лесно на едно място да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, комфортни и уютни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини