Момчето и момичето, загинали при адската катастрофа в Пловдив, били сгодени

22-годишният Боян и 17-годишната Ралица, които загинаха снощи при адската катастрофа в Пловдив са били сгодени, се вижда от фейсбук профилите им. Техни приятели разказват, че двамата много са се обичали, пише tns.bg.

Боян е изгубил контрол над мерцедеса, който е карал с близо 100 км/час , ударил се е в спирка и след това се забил в билборд. Двамата са починали мигновено, тъй като имали тежки наранявания от удара.

В часа на трагедията двамата са пътували от район „Тракия” към Сточна гара, когато автомобилът им излиза от пътя, минава през автобусната спирка, забива се в билборд и се усуква около него.

„Ударът беше много силен, чух трясък и когато излязох, видях тази касапница”, разказа пред TNS.bg човек от района.

Пожарникари извадиха телата на момчето и момичето от смачкания автомобил. Те ще бъдат откарани за аутопсия в Съдебна медицина. Травмите по телата на двамата са били толкова жестоки, че са нямали никакъв шанс да оживеят. Това показват резултатите от аутопсията в Съдебна медицина. Нито водачът, нито гаджето му са лъхали на алкохол.

Ралица щяла да има рожден ден на 14 февруари.Момичето живее с родителите си в жк. "Тракия", а Боян Черния, както го наричат приятелите му, е от "Изгрев". Боян е взел книжка от около година, мерцедесът , с който са катастрофирали, е на баща му.

С Ралица имали връзка от няколко месеца, били много влюбени един в друг . Единствената утеха е, че са си заминали заедно, мислят си познатите им.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини