Моника Белучи се подмладява със секс. Вижте триковете за младост на най-красивите звезди, навършили 50 години

Класация нареди Мадона, Кортни Кокс, Мишел Пфайфър, Шерил Кроу и Моника Белучи сред най-сексапилните жени на възраст над 50 години.

Ето как зведите, които изглеждат вечно млади поддържат външния си вид.

Челното място в класацията заема Мадона. Тя е на 57 години, но не спира да танцува с часове. Звезда винаги е твърдяла, че блестящият ѝ външен вид се дължи на здравословен живот и отрича да си е правила пластични операции.

51-годишната Кортни Кокс, която стана известна като Моника от сериала „Приятели“ се нарежда на второ място в класацията. Тя признава, че се подлага на естетични дерматологични процедури. "Готова съм да пробвам почти всичко, за да удължа неизбежното", казва Кокс.

Като става въпрос за вечно изглеждащи добре жени, Мишел Пфайфър не може да бъде пропусната. 57-годишната актриса изглежда с 20 години по-млада. Според нея, външността й е запазена благодарение на здравословна веганска диета. Тя тренира 5 дни в седмицата, най-вече на кростренажор.

Шерил Кроу е на 53 години, но изглежда на максимум 40. Силна жена с ангелски глас и секси изглед медитира по 20 минути сутрин и вечер. Кроу пази псевдо-макробиотичната диета. Тя се състои най-вече от пълнозърнести храни, пресни плодове, зеленчуци и протеини.

53-годишната Хедър Локлиър също се нарежда в класацията. Актрисата споделя, че нейната тайна за предпазване от бръчки е спането по гръб. Локлиър тренира силово 3 пъти в седмицата. Тя е сред почитателките на ниско въглехидратната диета.

Джейн Сеймур, известна като д-р Куин Лечителката е на 64 години, но изглежда чудесно.
Тя поддържа отличната си форма с Пилатес 3 пъти в седмицата, но прави и упражнения за стегната мускулатура на корема. Разчита на добре балансирана диета и козметични процедури.

61-годишната Кристи Бринкли е най-младоликата манекенка. Хубавицата успява да запази безупречния си външен вид благодарение на вегетарианството, жаждата за живот, позитивизма си и разбира се редовните физически упражнения.

Последно място в класацията заема 51-годишната Моника Белучи. Актрисата твърди, че добрият секс е ключът към вечната младост, здравето и хубавия живот. Звездата призна, че не е привърженик на стриктните диети и на изтощителните тренировки, за да бъде във форма.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица