Фандъкова пожела шампиони на ЦСКА

Йорданка Фандъкова бе почетен гост на церемонията по награждаване на „червени“ от всички възрасти от различни спортове.„София ще бъде европейска столица на спорта и ще има проекти по този случай - каза столичният кмет. – Надявам се ЦСКА да бъде част от повечето инициативи и да гради още повече шампиони, както го е правил винаги.“

В столичния Военен клуб се събраха над 300 души от всички спортове с марка ЦСКА. Футболът бе представен от изпълнителния директор Пламен Марков. Дойде също бившият треньор на на „червените“ Стойчо Младенов. „ЦСКА винаги е най-големият клуб на България и колкото повече ни мачкат, толкова по-обединени и силни ставаме!“ – заяви Екзекутора на „Ливърпул“.

Младенов награди на сцената шахматиста Кирил Георгиев с приза за спортно дълголетие.

А Марков заяви: „ЦСКА се нуждае от подкрепата на държавата, за да съществува. Ние сме израснали с ЦСКА, това е нашата съдба.“

И председателят на Обединен спортен клуб ЦСКА – европейския шампион по борба Георги Калчев пожела най-накрая държавата да се отнесе подобаващо към най-именитата си спортна марка.

А фенклуб „Сектор Г“ излезе с декларация, че няма да участва в политически игри и призова всички запалянковци на ЦСКА да се дистанцират от подобни неща.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ