Братът на Тодор от Враца: Държавата раздава наръчник за убийства

Псуваш, чупиш, нанасяш удари, така че да убиеш някого, след което си плащаш 2000 лева и излизаш на свобода. С решението на съда, братята Иван и Десислав Дамянови да бъдат бъдат пуснати от ареста срещу парична гаранция, виждам един наръчник за убиване, който дава правосъдното министерство. Това заяви в ефира на bTV братът на убитият във Враца Тодор Ивайло.

Братята Дамянови, познати като Поничките са обвинени за убийството на 18-годишния Тодор от Враца.

"Брат ми не е агресивен, никога не е бил. Носел е бокса за самозащита. Той е позволен от закона и той е излязъл с него за да се защити от двама доста по-едри от него мъже.Брат ми помагаше на много малки деца, всекидневно ходеше в един приют за кученца, където също оказваше помощ", продължи Ивайло.

Родители на момчето са убедени, че Дамянови са виновни за смъртта на сина им.

„2000 лева дават на хора, чието куче са убили, а на нас ни убиха детето и са на свобода”, това заяви майката на Тодор Цецка. Жената още не хди на работа, тъй като я е страх от Поничките.

„Смешно е това. Да убиеш куче, ще лежиш в затвора. Те излязоха за 2000 лева”, заяви бащата на Тодор Емил. Опечаленото семейство се чуди защо се бави толкова третата експертиза, която ще даде отговор за причината за смъртта на Тодор.
Майка му не ходи на работа, тъй като я е страх от Дамянови.

Поничките твърдят, че даже тази мярка е тежка, тъй като няма доказателства за тяхната вина.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини