Неделев получава пълна свобода в "Ботев"

Пълна свобода на действие на терена ще получи последното ново попълнение на ФК "Ботев" (Пд) Тодор Неделев от старши треньора на "канарчетата" Николай Костов, който е решил да се довери и заложи на футболния интелект на родния национал. Това разкриха хора от щаба на "жълто-черните", които припомнят, че като "свободен електрон" преди години в състава на "Ботев" се е подвизавал е един от помощниците на Костов Костадин Видолов.

Очакванията са, че именно по този начин Тошко ще може да покаже най-добре огромния си талант и всичко, на което е способен, за да "изригне" отново тази пролет след двегодишния "ледников период" във "фризера" на немския "Майнц-05". В "Ботев" са единодушни, че Неделев е в отлична кондиция и му е нужна само по-голяма игрова практика, за да възвърне формата си от времето, когато работеше с Мъри Стоилов.

Неофициалният повторен дебют на 22-годишния любимец на феновете на "канарчетата" ще е в четвъртък от 16 часа на терена на хотел "Санти" в турския курорт Белек срещу 13-ия след есенния полусезон в Екстра класата на Полша "Висла" (Краков). Очаква се "жълто-черните" да излязат с 2 различни единадесеторки преди и след почивката. По същия начин Николай Костов процедира в първата контрола на турска земя, в която тимът му прегази с 4:1 румънския "Поли" (Тимишоара).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ