Закъсал ТИР затвори пътя Варна-Добрич

Учени откриха ген, който предизвиква непоносимост към алкохола

Пловдивското земетресение усетено и в Благоевград

Кандидати без образование напират за приемни родители

Кола удари ученик в Шумен

Уютният огън в камината е вреден за здравето

Земетресението край Асеновград – второ по сила в Eвропа

Разкриват 500 работни места в Шуменско

Възрастен мъж би брат си с брадва

Четирима се спасиха от горяща къща в Карнобат

Издирват болен, напуснал дома в Лозево

43-годишен от Германия дойде да си търси интернет булката, на която превел 25 000 евро Булката обещавала да му пристане, но не заминала при него

Служители на СДВР задържаха 34-годишен крадец на велосипед На многократно осъждания за кражби Ц.С. е наложена 72-часова мярка за неотклонение

Пиян 17-годишен младеж открадна камион

Земетресения със сила над 4 по Рихтер край гръцките острови Закинтос и Крит

Овчарят-тотомилионер си построи къща и купи имот за 200 хил. лв. от горското

Овчарят-тотомилионер от петричкото село Първомай си построи мечтаната къща, а наскоро похарчи от печалбата си 200 хиляди лева, за да купи имот от горското.

С тази покупка 60-годишният Здравко Траянов помогнал и на себе си, и на племенника си, тъй като е закупил парцел на чиято територия е разположен ипотекираният цех за производство на мебели, който управлява родственика му. В същия парцел милионерът си е вдигнал и двуетажна къща. Здравко засега не я обитава, тъй като мазилката е още мокра. Напролет обаче ще започне да я обзавежда, пък може и някоя булка да се завърти край него.

„С тази покупка сега всичко е наше. Това момче съм го отгледал от малък, син е на сестра ми. Има доста работа, но не му помагам, защото трябва да се оперирам от херния. Реших да му помогна за бизнеса, аз спечелих много пари -1,6 млн. лева, сам съм и тези пари няма да ги нося в гробищата”, коментира инвестицията си милионерът-овчар.

„Печалбата не ме промени, същият човек съм си”, казва още Здравко.

Когато разбра, че е спечелил шестица от тотото, овчарят се избръснал, хвърлил гегата и напуснал, а на работодателя си казал – вече няма нужда да работя, милионер съм.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете