Звезден лукс и блясък през ключалката

Когато става въпрос за интериор, за луксозна и нестандартна архитектура, за обзавеждане и декориране, холивудските звезди са ненадминати в харченето на милиони долари.

В САЩ едни от най-хубавите и оригинали интериорни решения за домовете на известните личности могат да се видят в имоти в Ню Йорк, Малибу, Холивуд Хилс и Беварли Хилс и др.

Разположен само на няколко минути от Лос Анджелис, Малибу е живописен град, пренесен сякаш от картичка. Мястото представлява рай за безбройните филмови звезди и елита от развлекателния бизнес.

Хълмистият квартал е особено предпочитан, тъй като предлага прекрасни гледки към Тихия океан. Тук вкусът на хубавия живот може да се усети дори само с едно надникване в зашеметяващите домове на някои от популярните личности - феерия от океанска екзотика, лукс, красота и простор.

На другата крайност – шумен и гъмжащ от живот, Ню Йорк е меката на забавленията и модния елит, изпълнен със знаменитости във всички квартали. Възможността да се надзърне в звездните домове там е винаги интригуваща. Някои апартаменти в Йю Йорк вдъхновяват и част от самите интериорни дизайнери.

От винтидж мезонета на Кирстин Дънст с невероятния кристален полилей до градската къща на Сара Джесика Паркър в Грийн Вилидж със скулптурирани О и Х на масата. Много от знаменитостите притежават за разнообразие няколко имота на различни свои любими места. Предлагаме ви да надникнете в някои от най-луксозните и красиви домове на холивудските звезди.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм