Бербатов наречен "възрастна примадона"

Отношенията между Димитър Бербатов и неговия треньор Игор Тудор са минирани още от декември, когато се е разразил шумен скандал между тях в съблекалнята на ПАОК. В Гърция пишат, че двамата си крещели един срещу друг и са разменили язвителни реплики. Цитират се думи на наставника като: „Да не мислиш, че си последният велик футболист на планетата?“.

Те били предизвикани от недоволството на Бербо от методите и тактиката на хърватския специалист. Тудор дори го нарекъл „възрастна примадона“ заради мърморенето. Оттогава отношенията между треньора и звездата са в „ледников период“ и Бербо влиза като резерва в края на мачовете. Наставникът призова медиите да не правят импровизации по темата, защото не знаят какво се случва в съблекалнята. „Осъзнавам, че всички наши фенове боготворят Димитър, защото беше много силен футболист - каза Тудор. - Аз обаче имам по-различно мнение, защото всеки ден трябва да вземам решения за доброто на отбора, свързани с 20 играчи. Хората отвън виждат нещата по друг начин...“

Междувременно изтече първият мач от наказанието на нападателя и ПАОК завърши 1:1 навън срещу „Паниониос“ в първи 1/4-финал за купата на Гърция. Бербо е със спрени права заради червения картон за удар срещу съперник в неделния двубой срещу АЕК (1:1) и очаква да получи санкция за 3 двубоя.

Коментари

Задължително поле