Продадоха за 3,7 млн. евро сградата на посолството на Югославия в Бон

Тото от „Скандау“: Обичам сина си, но жена ми е на първо място

Земеделец връща 10 000 евро след укрити 6 животни

„Труд“ уличи Радан Кънев в лъжа за магистрала „Струма“

Почина знаков лидер на СДС – Бургас Венцислав Чамурджиев издъхнал в дома си в село Маринка

От ревност мъж плати 2 500 евро да взривят къщата на бившата му жена Полицията е задържала поръчителя и извършителя

Български орден беще продаден за 20 000 евро в Германия

Иззеха над 200 стоки, имитиращи известни марки от магазини в Пазарджик

Бизнесмени връщат 80 млн. лв. от незаконни заменки

Отстраниха временно шефовете на трите болници до приключване на проверката за починалото дете

Съдят син, бил и тормозил родителите си

56-годишна жена е загинала при катастрофата на бул. „Европа“

Рохани: Иран е победоносен и единен след протестите

Вижте писмото, с което ВиК е уведомило Община Перник за водната криза

Бойко Борисов води делегацията на ГЕРБ на конгреса на ЕНП в Загреб

Марокански банди превзеха гарата в Стокхолм

Банди от бездомни тийнейджъри от марокански произход са превърнали най-голямата ж.п. гара в Швеция в „черна зона”. Местните хора не смеят да стъпят там от страх да не бъдат ограбени, опипвани или пребити. Това съобщава британският „Експрес” като се позовава на информация от шведската полиция, цитиран от Блиц.
Централната гара в Стокхолм е станала изключително опасно място заради скитащите се там мъже имигранти, които нападат пътници и персонал. Членовете на бандите, някои от които са на 9 години, категорично отказват предложенията на шведските власти да бъдат настанени в приюти. Правителството се принудило да си сътрудничи с мароканските си колеги, за да депортира всички имигранти на възраст под 18 години.

Полицейски служител заяви пред местна телевизия, че не би позволил на семейството си да се доближи до този район. „Тези момчета са огромен проблем за нас. Те крадат навсякъде и нападат охранители. Опипват момичета между краката и ги шамаросват, ако протестират. Всички полицейски служители са наясно с това. Никога няма да пусна децата си на централната гара. Никой полицай не би го направил”, каза той.

Швеция страда от огромния бой марокански младежи под 18-годишна възраст, които пристигат в страната без възрастен придружител и твърдят, че искат убежище. На този профил отговарят над 400 души. Те не могат автоматично да бъдат обявени за бежанци, тъй като идват от страна, която се смята за способна да се грижи за тях. Въпреки че властите осигуряват подслон за всички, много от тях предпочитат да избягат и да се скитат по улиците на столицата.

Както БЛИЦ съобщи, в дом за настаняване на такива деца преди дни 15-годишен чужденец наръга с нож 22-годишна служителка, която почина от раните си. Инциденти предизвика остра вълна от недоволство, която беше подсилена от множеството информации за престъпления, извършени от имигранти в Швеция. Точно на гарата в Стокхолм тълпа от маскирани мъже нападна чужденците, като това беше определено като отмъщение за убитата Александра.

В последните дни непрекъснато излизат нови данни за спречквания на полицията или на служители в приюти с имигранти. Оказа се, че оплакванията за изстъпления на чужденци са стотици.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.