Според Алена: Кунева може да разклати кабинета през април и септември

- Астропортрет на новия просветен министър от Светлана Тилкова-Алена

- Реформаторката е избрана прибързано, можело е да има по-подходящ кандидат

Ето какво предвижда астропортретът на Меглена Кунева, след като бе избрана и за министър на образованието, изготвен от астролога Светлана Тилкова - Алена специално за читателите на „Труд“.

Меглена Кунева е родена в Рак, в ден на кармична разплата, който изисква от нея да развива прозорливост и предпазливост, да се пази сама от опасностите по пътя си, които са ежедневие. Прекалено е чувствителна и емоционална. Обича сигурността на дома и материалната стабилност.

Не се впуска в рисковани начинания, защото притежава умението да анализира вярно дали това, което й се предлага, ще има бъдеще или не. Надарена е с богата и непрекъснато развиваща се фантазия. Дар словото й е верен помощник. Динамична натура, склонна да поема инициативата. Решителност и смелост не й липсват, но е податлива на чувствата си, факт, който може да нанесе сериозна вреда както на нея, така и на България, ако допусне да бъде манипулирана на тази основа. Умее да работи в екип.
Меркурий в Близнаци й дарява умението да говори, чрез което може да бъде убедителна, да звучи авторитетно и аргументирано дори когато греши – качество, подходящо за политик.

Нейният съдбовен път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България или много да пътува, за да си спести лични и здравословни проблеми.
Изборът й за министър на образованието е в неин житейски период на ново начало, в лична година на емоции, но и на непоносимост към отправената й критика. Месец февруари й налага съдбовно подчинение, което на свой ред й „разпорежда“ да не е прибързана и да не надскача възможностите си. Денят на избора съвпада с вибрацията на нейния съдбовен път и е носител на глобални промени за нея, а и за работата на министерството, което вече оглавява.

Тези глобални промени може да бъдат негативни или позитивни, но във всеки случай настоящата ситуация ще бъде променена. В този смисъл изборът на Меглена Кунева за министър на образованието е прибързан, както говори и денят на гласуването на номинацията й за поста. Защо е прибързан, астрологичното тълкуване не може да отговори, но е трябвало да се изчака още някакъв период от време, през който е щял да бъде открит по-подходящ кандидат. Дано промените в това министерство да не са негативни под управлението на Меглена Кунева, защото ако са такива и избликът на недоволство към нейната работа съвпадне с месеците април и септември, може да се очакват трудности за правителството.

Астрологичните аспекти в композитната карта на нейната лична година и изборният ден й налагат няколко важни изисквания, ако иска да се справи с нелеката си задача като министър на образованието:

1. Да бъде абсолютно безкомпромисна, дори жестока към подчинените си. Да уволни тези служители в министерството, които са обвързани с управлението на кабинета „Орешарски“ или с това на предшественика й - министър проф. Тодор Танев. Така ще избегне основната заплаха за бойкот на работата й, както и възможността за изопачаване на българската история.

2. Да подбере свой екип.

3. Да поднася и най-неприятната информация спокойно, без да налага волята си и своята правота. Да подлага всичко на обсъждане със заместниците.
Ако не спази тези изисквания, трудностите ще я следват всекидневно заради композитната дата на избора й. Именно тя залага препятствия, породени от неочаквани фактори във всеки един ден на нейната работа като министър на образованието.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл