Ван Гаал изригна заради Специалния

Луис ван Гаал пощуря срещу журналистите за пореден път, като нареди монолог заради заглавията, свързващи Жозе Моуриньо с поста му.

Мениджърът на „Манчестър Юнайтед“ нарече слуховете за преговори между клуба и Специалния „неуважителни и измислени“.

„Как си мислите, че се чувствам? - повиши тон Ван Гаал. - Чета вестници, чете ги и семейството ми. И не ни е приятно... Слухове за Жозе, който вече преговарял с клуба. Невероятно, невъзможно и измислено. Но аз разбирам, че така е в Англия, а и във футбола днес изобщо. Трябва да напишете нещо...“
Букмейкърите дават коефициент 1:2, че Ван Гаал ще напусне поста през лятото и ще бъде сменен точно от Жозе.

Моу даде първото си интервю след уволнението от „Челси“. И призна: „Липсва ми напрежението от всекидневната работа. Липсват ми футболът, мачовете, състезанието... Аз и семейството ми взехме решение и Лондон ще е нашият дом. Дори да работя извън Англия, това ще остане постоянното ни място. Обичам града, а хората са пълни с уважение към мен и близките ми.“

Пеп Гуардиола и „Манчестър Сити“ набелязаха първата си трансферна цел. Не е Меси...

Според „Таймс“ клубът ще предложи 140 милиона евро за Луис Суарес от „Барселона“. Има два проблема. Уругваецът се врече във вярност на Каталуния, защото именно там живее семейството на съпругата му и Луис се чувства у дома.

И второ - според изданието при трансфера от „Ливърпул“ в „Барса“ преди 2 години Суарес се е съгласил на клауза в контракта, която не позволява на друг английски клуб, освен „червените“, да го привлече директно от настоящия му тим.
Ако е вярно, Луис няма как да подпише със „Сити“.

Същевременно на Острова се забавляват с историята на 39-годишния Питър Уеб от лестърско предградие. Ден преди старта на сезона фенът се напил с приятели и заложил 10 паунда „Лестър“ да стане шампион. При коефициент 1:5001 това ще му донесе 50 010 лири!

Запалянкото не казвал на никого за залога от суеверие, но негов приятел го разкри пред местен вестник след 3:1 като гост на „Манчестър Сити“ в събота.

„Лестър“ води с 5 точки в Англия, а до края на сезона има 13 кръга.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят