Противниците на Тръмп извадиха кеч компромат срещу него

"И сега този човек е кандидат за президент" - с този лайтмотив противниците на кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп разпространяват клипа от Кечмания 2007, в който милиардерът "пребива" шефът на федерацията Винс Макмеън.

"Боят" е част от шоуто на WWE, провело се на 1 април 2007 година в Детройт. В характерния стил на федерацията сценарият постави Тръмп в ролята на мениджър на бореца Боби Лешли, а Макмеън бе в ъгъла на Умага. Съдия на мача беше друга звезда на WWE - Ледения Стив Остин.

Както винаги на Кечмания бе предвиден и гвоздей в шоу програмата. А именно Тръмп "нокаутира" Винс Макмеън край ринга, а след това му обръсна главата с машинка. Всъщност в реалния живот двамата бизнесмени са много добри приятели.

Сега ролята на Тръмп на мениджър преди 9 години влиза в предизборната кампания и то срещу него. Привърженици на демократите разпространяват клипа в социалните мрежи и пишат подигравателни коментари. Републиканците, които също не подкрепят Тръмп и се надяват той да не спечели вътрешните партийни избори и да стане титулярен кандидат, също с охота разпространяват кадрите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят