Танцово училище отваря врати в Пловдив, победител в "Денсинг Старc" сред преподавателите

Едно от най-модерните танцови училища у нас - "Dance Station", отваря врати в Пловдив в навечерието на Деня на влюбените.

Стартът ще бъде даден на 13 февруари в 19 часа в Градския дом на културата "Борис Христов" със специална програма от професионалните танцьори на "Dance Station" и "Dancing Stars".

Преди това от 12 до 17 часа в съботния ден ще има "Ден на отворените врати" и пловдивчани ще могат да се възползват от безплатни уроци в над 15 вида танци и да закупят карти за посещение с 10% отстъпка. От 15 февруари стартират класовете за деца и възрастни в танцовото училище, което разполага с 3 просторни зали, съблекални, модерно озвучаване, климатична и вентилационна системи на последния етаж на Дома на културата.

Сред преподавателите се открояват имената на последния победител в родния "Денсинг Старс" Калоян Иванов, партньор на олимпийската шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова, основателките на марката "Dance Station" Ани Донкова и Ралица Мерджанова, както и на треньора в КСТ Алекс Ангел Александров. Най-младите инструктори пък ще са трикратните шампиони на България Петер Спасов и Екатерина Маркелова, които са съответно на 18 и 17 години.

"Смятаме, че с откриването на "Dance Station" в Пловдив ще дадем своя принос градът да се представи достойно като Европейска столица на културата през 2019 г. Аз съм пловдивчанка и нося любовта към родния град в сърцето си, независимо къде се намирам. В рамките на 2 години от създаването на танцовото училище в София организирахме куп атрактивни танцови събития, които със сигурност трябва да се видят и в Пловдив", твърди една от създателките на училището по танци Ани Дончева, дъщеря на бившия депутат от НДСВ Владимир Дончев.

"Dance Station" предлага уроци по латиноамерикански и стандартни танци, хип-хоп, класически и съвременен балет, джаз-балет, MTV танци, Zumba Fitness, суинг танци и народни танци, Kangoo Jumps, комбинирана гимнастика.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура